Hur Återvinn Plastic Bildelar

Bilar är gjorda med en mängd olika material , inklusive plast. Plasten på bilen vanligtvis inte återvinnas på en lokal återvinningsstation eftersom centrumen inte ofta tar den typ av plast som används i bilar . Även om detta är sant , det finns återvinning alternativ för plastdelar en bil . Instruktioner
1

Ring din stadsstyrelsen och be om bildelar återvinning alternativ . Många städer har en återvinningsplats speciellt för bilar eller få information om närliggande platser för detta ändamål .
2

Prata med en bil delar återförsäljaravtal . Medan många delar inte är återvinningsbara i traditionella centra , är det möjligt att återanvända de delar genom att sälja dem till en del återförsäljare . De plastmaterial säljs sedan till mekaniker som kan behöva delar för andra fordon . Om en del återförsäljare är inte tillgänglig , sälja bilen till en handels - up bilfirma . De kommer att acceptera gamla och inte längre kör fordon och använda delarna på bilen , inklusive plastdetaljer .
3

Donera bilen till en välgörenhetsorganisation . Välgörenhet accepterar ofta donationer av fordon , även om de inte längre köras . Välgörenhetsorganisationer som accepterar donationer av bilar kommer ofta arbetar på bilen och använda bil eller sälja en bil som kör senare , som återvinner bilen till en annan ägare utan krångel med delar återförsäljare . Donationen ger också ett skatteavdrag om ägaren får ett kvitto .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150347.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.