Kansas Bilförsäljare Licenskrav

Kansas Department of Revenue utfärdar licenser bilhandlare och siffror. Du kan få ett tips blad för licensansökan processen och alla nödvändiga blanketter från dem. Kansas kräver att du håller en återförsäljare licens om du planerar att sälja mer än fem bilar, vare sig ny eller begagnad, i ett år. Förberedelse

Det första steget i förberedelserna för att få din återförsäljare licens, enligt The Unofficial DMV Guide, är att inrätta ett driftställe med ett telefonnummer, och försäkra platsen har uppfyllt alla zonindelning lagar för en bilfirma. Nästa, måste namnet på ditt företag och företagets namn på omsättningsskatt registreringsansökan match. Dessutom, ditt företag skyltning, för att synas tydligt, måste vara minst 10 inches hög. Slutligen måste du ha offentliga samt skador på egendom försäkring på hela din inventering hos din återförsäljare plats. Vissa stater kräver att du tar en återförsäljare klass och examen, men Kansas inte.
Ansökningstiden

Du måste lämna in en ifylld ansökningsblankett, inklusive avsnittet för din lokala länet kassör underskrift som bevis du inte är skyldig några personliga fastighetsskatt, tre kreditupplysningar för att kontrollera den finansiella stabiliteten, ett franchiseavtal för varje ny bilmärke du säljer,. och bevis du hålla och behålla en $ 30,000 säkerhet bond
Addera Sales Tax Clearance

Efter att du har lämnat in din ansökan, du (som företagare), kommer dina affärspartners (om någon), och ditt företag genomgår en skatt clearance. Enligt Department of Revenue spets blad, är denna undersökning en översyn av alla skatter som administreras av Kansas Department of Revenue. De kommer att bevilja eller avslå din licens baserat på resultaten av denna undersökning.
Upphörande och förnyelse

Din licens upphör att gälla den 31 december varje år. Det är viktigt att förnya din licens innan utgångsdatum för att undvika eventuella problem för din verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150323.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.