Hur man skriver ett pris för en begagnad bil

Om du har en bil som du vill sälja, kommer du att behöva bestämma priset för vilket du vill sälja. Den mest använda guiden för att fastställa ett pris för begagnade bilar är Kelley Blue Book. The Blue Book innehåller de föreslagna priserna som allmänt accepteras av bilindustrin och ge referenspriserna som används för att skriva ett pris för begagnade bilar. Instruktioner
1

Skaffa en kopia av Kelley Blue Book eller navigera till tidningens hemsida. The Blue Book hemsida är gratis att använda, och du kan köpa boken från butiker som AutoZone, Walmart, Barnes & Noble eller Borders med 2010.
2

Leta bilen i Blue Book. Bilarna är listade i Blue Book av märke, modell och år. Om du använder webbplatsen måste du ange ditt postnummer och "väljer bilen värde" kategorin. The Blue Book är indelad i fyra värden: "andrahandsvärde", "Private Party Value," "Rek Value" och "Certified Pre-Owned värde." Välj "Private Party Value" för att få fram värdet på bilen för en privat försäljning.
3

Välj Automobile alternativ. Ange körsträcka och välja alla bilens möjligheter att få en så exakt föreslagna priset.
4

Välj skicket på bilen. Det finns fyra alternativ: "Excellent", "Bra", "rättvis" och "Poor." Markera villkoret som bäst speglar tillståndet i bilen.
5

justera priset. När du har matat in all information, kommer den blå boken priset visas. Använda priset som guide, justera priset uppåt eller nedåt beroende på hur snabbt du vill sälja fordonet eller det pris som du tror att du kan få i ditt geografiska område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150303.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.