Vad är genomsnittligt en bils Black Book Value?

Det finns ett antal medel för att bestämma värdet på begagnade bilar. Medan Kelley Blue Book var länge branschstandard, är Black Book blir nu favorit val bland handlare och konsumenter. Fakta

Black Book är en produkt av National Auto Research Avdelningen för Hearst Business Media Corporation. Det kom först i bruk under 1955.
Funktion

Svartboken s auto experter deltar mer än 50 fordon auktioner varje vecka, visuell inspektion av fordonen för att spela in deras tillstånd, tilläggsutrustning, körsträcka och begärt pris. Denna information är sedan samlas in och analyseras för att bestämma ett exakt grossist värde för varje givet fordon.
Funktioner

Black Book är specialiserat på grossist-värde, kategorisera fordon av förhållanden såsom extra ren, ren, genomsnittliga och Rough.
Betydelse

bilens Black Book numret används för att fastställa dess marknadspris och andrahandsvärde. Det bidrar till att skapa lika förutsättningar för konsumenterna, samtidigt som man säkerställer handlarna får ett rimligt pris.
Fördelar

skillnad från andra publikationer, publicerar Svartboken sina slutsatser på en veckobasis, som ger den mest up-to-date information som möjligt.
Överväganden
p Det finns två versioner av Black Book. Återförsäljarens Black Book värde är lägre än den Svarta Bokfört värde som ges till konsumenterna. Detta beror på att återförsäljarens rekonditionering kostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150185.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.