Hur man ansöka om en förlorade titel för en Auto i Indiana

Rekord för fordon som är registrerade i delstaten Indiana underhålls av Indiana Bureau of Motor Vehicles (BMV). Ett fordon titel är ett viktigt dokument som juridiskt fastställer fordonets ägare. Titlar är skyldiga att bevisa ägarskap, samt att officiellt föra över ägandet av ett fordon. Om du har förlorat din titel, ansöka om ett exemplar genom Indiana Bureau of Motor Vehicles. Saker du behöver
Duplicera avdelning Intyg Form 22620
Körkort eller fotolegitimation
check eller postanvisning
Visa fler instruktioner
1

Hitta närmaste gren av Bureau of Motor Vehicles genom att besöka BMV hemsida. Sök efter stad eller län. Ta del av de drifttimmar den valda platsen, som vissa grenar är stängda på måndag.
2

Fyll duplikat av formulär Titel Intyg 22620. Ge året, gör och fordonets chassinummer (VIN) i fordonet. Markera rutan bredvid "Lost" för att ange orsaken till begäran. Blanketter finns på det lokala bankkontoret eller online på BMV hemsida.
3

Förvärva attesterad undertecknandet av lienholder om kvarstad finns på fordonet. Detta krävs för att släppa titeln till någon annan än den lienholder. Och
4

Sign datum formuläret. Den ifyllda utsaga till den lokala grenen personligen eller per post. Ge en kopia av ditt körkort eller statligt utfärdat foto-ID. Inkludera betalning för dubbla titeln i form av check eller postanvisning betalas till Indiana Bureau of Motor Vehicles. Som av 2010, är ​​kostnaden för en dubblett titel $ 9.
5

Kontrollera att adressen på filen med BMV är aktuell, eftersom den dubblerade titeln kommer att skickas till dig via e-post (vanligen inom fyra till sex veckor). Adressändringar kan göras online eller på det lokala kontoret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150294.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.