Hur man överför en avdelning Auto Car

När du köper en bil titel från en privat ägare, kan du bli förvirrad om hur man på lämpligt sätt överföra äganderätten. En titel överföring som görs på fel sätt kan orsaka många problem som resulterar i att köparen inte kunna registrera fordonet. Till exempel kan en ägare inte kan sälja bilen eftersom att ägaren inte är den enda ägaren av fordonet. Att kunna läsa och tolka en bil titel är det första steget för att säkerställa överföringen av titeln är korrekt ifylld. Instruktioner
1

Ange den nya köparens uppgifter i respektive fält på titeln. Säljaren är inte skyldig att ange köparens information, detta är frivilligt. Om ange köparens uppgifter, innehålla köparens fullständiga namn, adress och andra relevanta uppgifter i det angivna fältet på titeln.
2

Skriv i försäljningspriset på fordonet i rätt fält. Om du inte säljer bilen, markera överlåtelsen som en gåva. Det är oftast ett utrymme för att markera det här alternativet på många fordon titlar.
3

Ange aktuell mätarställning. Den aktuella mätarställningen vid tidpunkten för överlåtelsen skall föras in i rätt fält.
4

Skriv namnet på säljaren (s). Namnet på säljaren måste vara samma namn som anges på titel som ägare av fordonet. Om mer än en ägare finns på titeln, måste båda ägarna underteckna titeln. Denna regel kan brytas om en "eller" existerar mellan ägarnas namn (t.ex. Alex Williams eller Melissa Williams). Ett "eller" anger antingen ägaren kan sälja fordonet. Om ett "och" existerar mellan ägarnas namn (t.ex. Alex Williams och Melissa Williams), måste båda ägarna underteckna titeln innan den kan överföras.
5

Ange datum för överlåtelsen. Detta är viktigt av ansvarighetsfrågan ändamål. Datumet du överföra äganderätten till en annan ägare, annullera dig själv från ansvar och ansvar för fordonet.
6

NOTARIELL titeln. De flesta stater kräver signaturer på titlar att vara attesterad innan överföringen kommer att accepteras av Institutionen för motorfordon. Alla ägare av fordonet kommer att behöva visa legitimation och skriva under titeln i lämpliga fält innan en notarie innan titeln kommer vara attesterad. Denna tjänst kommer normalt kostar en liten avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150271.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.