Hur man säljer en Auto Lease

Du kan sälja din hyrda bil antingen privat eller till en återförsäljare för ett inbyte. Du kanske tycker att detta är svårt om din hyra är nytt --- som med all ny bil, är avskrivningar störst under de första åren av ägande om inte en betydande summa pengar läggs ned. Leasing är fördelaktigt för denna anledning --- du betalar mindre för en betalning än för finansiering till en låg ränta och en organiserad plan för att återlämna fordonet vid en viss tidpunkt, i vilken banken lider av felaktiga avskrivningsmetoder och konjunktursvängningar. Du kan räkna med att betala avgifter och eventuella extra pengar ur egen ficka för att avsluta ditt hyresavtal. Instruktioner
1

Kontakta banken du gör betalningar till och få din buy-out belopp. När som helst, kan du köpa din bil från leasing institution. Beroende på var du är i din hyra, kan detta belopp vara hög. Vanligtvis inkluderar detta belopp betalningar kvar för resten av ditt hyresavtal tillsammans med några avgifter banken vill debitera dig. Uthyrningen representant begär även körsträcka, så ha den nära till hands när du ringer. Skriv ner utköpet belopp, detta är vad du behöver för att ge banken innan bilen säljs. Fråga representativ när betalningen kommer att förändras, vilket är vanligt när din nästa betalning sker --- detta belopp dras av från utköpet siffra.
2

Bestäm hur mycket du kommer att sälja din bil för. Forskning Internet utvecklingssamtal guider som de som anges i avsnittet Resurser nedan. Använd mer än en guide, eftersom inga två är samma. Kontrollera privata försäljningsvärdet, i motsats till detaljhandeln eller andrahandsvärde. Sök igenom din lokala tidning eller annan lokal sekretessbelagda reklam för att bedöma vad liknande fordon säljer i ditt område. Om du är skyldig mer än din bil är värd, har du att komma med några extra pengar för att betala av bilen. Har dessa pengar redo innan reklam för att undvika förseningar och köpare frustration.
3

Rengör ditt fordon så att det är presentabel, sedan börja annonsera. Använd en lokaltidning, vilket bör ha både ett online-och utskriftsalternativ, tillsammans med reklam webbplatser, kontrollera avsnittet Resurser i denna sida för fria idéer. Post flygblad i skyltfönster om du kan, och använder ett fönster-paint markör, skriva "Till salu" på din bak eller sidorutor. Inkludera ditt telefonnummer. Ta bilder av ditt fordon innan du skriver på fönstren för att hjälpa till att marknadsföra din bil genom att lägga till bilder.
4

Gå till banken för att betala din hyra buy-out med köparen, när du har en, så att han kan få en kvarstad utsättning eller titel. Om du bor i en titel hålltillstånd, kan du inte ge ägaren en undertecknad titel. Dessutom är leasing institution noterat på titeln om du har det, och en utsedd person i banken kommer att skriva titeln att överföra äganderätten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150252.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.