Hur man säljer en bil på ett säkert

Sälja din begagnade bil normalt kommer att ta in mer pengar än vad du skulle vinna på att handla den i. Det är viktigt att du inte lägger dig i några farliga situationer och samtidigt hitta en köpare till din bil. Sälja din bil på ett säkert sätt kommer att säkerställa en smidig transaktion och en givande upplevelse. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Mobiltelefon
Local Polisiär telefonnummer "Till salu" skylt
vänner eller familjemedlemmar
Visa fler instruktioner

1

Post en "Till salu" skylt i fönstret i bilen. Lista ett mobilnummer där du kan nås och ett rimligt försäljningspris. Tydligt skriva en e-postadress som ett sekundärt kommunikationsmedel kan också stimulera ett svar från intresserade köpare. Parkera bilen i ett framträdande, säker och laglig plats att ses.
2

Lista dina fordon på flera online webbplatser för att maximera mängden visningar din bil kommer att få. Inte lista en hemadress, hemtelefonnummer eller någon personlig information. Cell telefonnummer och e-postadresser är de säkraste kommunikationsmedel.
3

Ordna mötestider med potentiella köpare. Alltid ha minst en vän eller familjemedlem närvarande med dig under möten. Träffa på en annan plats än ditt hem så att köparen inte känner till din hemadress. Säkra ställen att träffas på är stora köpcentra, livsmedelsbutiker, kyrkor eller i närheten av lokala polisstationer. Aldrig sätta dig i en situation ensam med någon potentiell köpare. Bär en mobiltelefon hela tiden med den lokala polisen telefonnummer i telefonen.
4

Möt insidan av din köparens bank och titta på medan de är utfärdade en giltig kassörska " s kontrollera saldot som avtalats för köp av din bil. Omedelbart sätta denna kontroll på ditt konto. Om detta inte är din bank, kanske öppna ett konto för att undvika att lämna huset med en värdefull kontroll. Dessa pengar kan sedan överföras till din bank på en annan dag utan närvaro av köparen. Titeln på fordonet vid institutionen för motorfordon eller vid en AAA läge
5

Transfer. Inte uppfyller din köpare ensam på någon av dessa platser. Efter titeln överförs, ge bilnycklarna till den nya ägaren. Kontakta ditt försäkringsbolag för att informera dem om att du inte längre är den registrerade ägaren av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150101.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.