Automotive Reklam Idéer

Reklam en bil kommer att bli framgångsrik om man kan nå en massa människor och marknadsföra ett rimligt pris. Reklam en bil värd $ 5000 för $ 2000 mer än så är inte sannolikt att ge dig en snabb försäljning, oavsett hur bra du annonserar. Forskning vad din bil är värd genom att använda en populär plats Internet bedömning som Edmunds (Edmunds.com). Forskning värdet av fordon av samma märke och modell i ditt område så att du kan exakt pris din bil att sälja. Internet

Internet är en hög trafik område för begagnade bilar platsannonser och intresserade köpare. Sajter som Craigslist (Craigslist.org), Autotrader (Autotrader.com) och eBay (Ebay.com) ofta ses av människor i ditt område. Också större sajter som AutoTrader.com och alla populära auktionssajter nå människor utanför ditt område. Om du har en hård-till-finner och samlare bil, är det bäst att annonsera på både nationell och lokal nivå när de använder Internet. Några av dessa alternativ är gratis, och vissa kostnader, men är billigare än en tidningsannons. Inkludera alltid en bild när du använder Internet-annonsering.
In Print

Din lokaltidning når tusentals människor i ditt område varje dag. Annonsera i platsannonser, där många människor först söka när du handlar för en ny bil. Om du säljer på en större nivå, till exempel en liten eller stor återförsäljare eller butik, överväga ett stort annonsutrymme i din tidning. Dyrare överlägset, bil reklam innebär i allmänhet en stor eller märkbar annons i fordonsindustrin avsnittet om ditt papper har en. Annonsera i tidningar i länen nära ditt område för att nå ännu fler människor. Många områden har fri bil publikationer som kommer ut varje vecka eller månad som liknar den fria fastigheter eller lokala guider. Du kan söka platser överallt där det finns fri publicering tillgång --- oftast en stormarknad, diner eller tvättomat --- att bestämma vem du ska ringa och i vilken publikation att annonsera.
Andra tillval

Du kanske känner någon som känner någon som är shopping för en bil. Berätta för alla du känner att du säljer din bil. Använd några sociala nätverkssajter du är en del av att låta folk veta snabbt, såsom Facebook (Facebook.com). Parkera bilen du vill sälja i en hög trafik vägkanten område. Kontrollera med vänner eller familj för att avgöra om du kan parkera din bil på deras egendom. Om du gör detta, se till att du inkluderar en "Till salu" skylt eller ett informationsblad på instrumentbrädan i bilen eller i fönstret. Sammanställning av all relevant information om bilen, inklusive pris, körsträcka och dina kontaktuppgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150257.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.