Hur man förstör en elektronisk bilnyckel

En elektronisk bilnyckel öppnar din bil dörr och stänger av larmet på distans. Det kan också låsa alla bilens dörr på distans och göra din bil ljud larm via sin panik-knappen under en nödsituation. Den elektroniska bilnyckel innehåller en controller chip som lagrar funktionskoderna för lås och kommandon låsa. Den innehåller också en sändare som skickar dessa koder till mottagare i bilen. Förstöra controller chip och mottagare kommer att förstöra den elektroniska bilnyckeln. Saker du behöver
Metal nagelfil
Chip avdragare eller pincett
Hammer
Platt näsa skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta litium ion batteri i den elektroniska bilnyckeln genom att ta bort batteriluckan och bända upp batteriet.
2

Dra de två halvorna av den elektroniska bilnyckeln sönder genom att hålla den främre plattan med en hand och dra i läppen av batterifacket med den andra handen. Addera 3 p Om du inte kan dra de två halvorna av den elektroniska bilnyckeln isär, infoga en fil metall spik i spåret runt kanten på bända isär de två halvorna.
4

Lokalisera den rektangulära controller chip på det elektroniska kretskortet. Dra chipet ut med ett chip avdragare eller en pincett. Prova knäppa chipet i hälften eller smashing det med en hammare.
5

Använd en platt näsa skruvmejsel för att bända bort sändaren från den elektroniska nyckelkort elektroniska kretskort. Bryt alla lödpunkter på elektroniska kretskort med en platt näsa skruvmejsel eller metall nagelfil för att säkerställa att kretsarna inte fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150341.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.