Hästkrafter & Gas Engines

Alla typer av motorer producera energi , vilket kan mätas i hästkrafter . Bensinmotorer , dock brukar använda tillämpningen av denna mätning i syfte att benchmarking och fordon försäljning marknadsföring . Hästkrafter Defined

En måttenhet för hästkrafter representerar en enhet manuellt arbete . I termer av ansträngning , handlar det den kraft som behövs för att flytta 33.000 £ . 1 fot i en minut . Mätningen kan tillämpas på flera bränslen så länge de fordon som drivs är helt lika i alla funktioner , såsom vikt , motstånd och belastning .
Gas Engine

en gasmotor körs på antingen en tvåtakts eller fyrtakts förbränningscykel . En motorstyrka i ett resultat gasmotor från en beräkning med hjälp av motorns slaglängd , håldiameter av motorn och antalet varvtal. Specifikt multiplicerar område av cylindern genom slaglängden i inches. Resultatet multipliceras med motorns varvtal och delat med 10.000 för tvåtaktsmotorer .
Hästkrafter i beskrivning
betyg

hästkrafter gasmotorer ge läsarna och konsumenterna en uppfattning om kraften involverad med ett fordon . Ju större hästkrafter , motorn desto mer ström är förstås att kunna producera . Detta ger också konsumenterna en beskrivande riktmärke att förstå värdet av en motor kontra dess försäljningspris samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150352.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.