Hur man hittar en bil Bill of Sale Det är Printable

En bil köpebrev som är tryckbar är verkligen användbart när du behöver för att sälja din bil och vill överföra äganderätten till det. Att ha en bil köpebrev som är tryckbar kan notate när försäljningen skedde och priset på bilen också så att du har lämplig dokumentation. Titta på resten av detta stycke för ytterligare information om hur man hittar en bil köpebrev som är tryckbar. Instruktioner
1

många fall kan du ha möjlighet att hämta en bil köpebrev som är skrivbar från regeringen förare och fordon tjänster webbplats där du bor. Detta är ett trevligt sätt att göra det eftersom du vet att du får det offentliga ordet och formen direkt från de människor som kommer att hantera överföringen av din bil titel.
2

Andra gånger en bil bill av försäljningen som är tryckbar kan förvärvas på andra platser som inte nödvändigtvis är anslutna med din lokala förare och fordon tjänster avdelning. De ger antingen en statlig specifik eller bara en allmän bil köpebrev som har vissa grundläggande saker om det. Bara se till att du kolla med din stat eftersom vissa stater endast tillåter överföring av äganderätten ska fyllas på själva motorfordon titel och inte känner igen ett köpebrev som ett juridiskt dokument.
3

När du hittar en bil köpebrev som är utskrivbara och fungerar bra för dig också, skriv ut den och fylla i tomrummen med all information från din bil med VIN-nummer och ditt fullständiga namn samt inköpare namn och adress och andra relevanta uppgifter tillsammans med det pris som bilen såldes för.
4

annan bra idé när det handlar om en bil köpebrev som är tryckbart eller ens ett motorfordon titel är att skriva tiden ner i dokumentet att bilen såldes och har båda parter initialt it. Detta är för att skydda dig själv om de går och göra vissa skador med bilen, så har du bevis på att du sålde den till dem. Återigen, se till att kolla med din lokala lagar för att vara specifik om vad du behöver för att skydda dig och vad som krävs för ägarbyte eftersom dessa förslag och yttrandet från författaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150135.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.