Hur skylt över en bil titel i Colorado

delstaten Colorado kräver säljarna att underteckna titeln att överföra äganderätten, slutföra en vägmätare uttalande, inkluderar ett köpebrev om bilen säljs efter timmar och ger säljaren med ett utsläpp kontrollintyg (beroende på läge). Medan vissa stater kräver attesterad signaturer eller ytterligare åtgärder från säljaren efter försäljningen, är Colorado Division of Motor Vehicles (DMV) inte. Instruktioner
1

Titta på framsidan av din Colorado titel för att säkerställa att eventuella tidigare lien innehavare har markerat din kvarstad som uppfyllt. Om inte, ring banken noterat på titeln för att få ett original lien release, eftersom delstaten Colorado accepterar antingen släpps kvarstad meddelande om titeln eller den ursprungliga lien utgåvan brev.
2

Vrid titel över att signera och skriva ditt namn på rad tre, precis som ditt namn står på framsidan. Har några delägare underteckna bredvid dig, som ingen plats finns för en extra ägare på en Colorado titel. Lista din adress i rutan och inkluderar försäljningspriset.
3

Slutför del vägmätare utlämnande av titeln och mata in försäljningspriset. Om av någon anledning vägmätare utlämnande har redan fyllts ut, kan du få en officiell Bill Motor Vehicle of Sale (blankett DR2173) mot en avgift via Standard Register på 303-860-8000, enligt Colorado Department of Revenue webbplats.
4

Skapa ett köpebrev för din köpare om hon handlar på en helg eller efter DMV är stängd. Den Colorado Department of Revenue webbplats anger säljaren skapat köpebrev bör innehålla fordonets år, märke, chassinumret (VIN), samt tid och datum för försäljningen. Både du och säljaren måste underteckna formuläret för att slutföra det.
5

ge köparen bilens utsläpp kontrollintyg om du bor i ett område som kräver inspektionen. Gå till Colorado.gov att ta reda på om inspektionen gäller för din plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150344.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.