Hur man överför en bil Titel

När du säljer eller ger bort ett fordon som du äger måste du överföra titeln också. En titel överföringen är en ganska enkel process. Om du säljer bilen, då behöver du bara själva bilen titeln att göra överföringen. När du gåva eller sälja bilen för ett belopp långt mindre än dess värde, måste du fylla i ytterligare pappersarbete för fordonsindustrin titeln överföringen. Överföra en bil titel kräver att du, eller den person som du överför den till, betala en avgift till din statens avdelning för motorfordon. Saker du behöver
Pen
Automobile titel
Visa fler instruktioner
1

Fyll i namn och adress på den nuvarande ägaren, liksom den nya ägaren på baksidan av titeln. Placera bilens mätarställning i lämpligt utrymme. Varje parti måste underteckna baksidan av titeln. Om titeln överförs i en försäljning, då försäljningspriset skall också anges.
2

Skaffa ett "Intyg om icke-Dealer Överföringar av motorfordon" från din lokala DMV om inga pengar finns byter ägare för bilen titel överföringen. Till exempel, om överför bilen titel till en släkting eller om du ger bilen som en gåva, behöver du detta formulär. Dessutom, om du utbyta pengar, men det är ett belopp som är 75 procent eller mindre av bilens värde, måste du också använda detta formulär. Addera 3

Skriv namn och adress överlåtaren och förvärvaren i formuläret. Lista på året, gör och VIN av fordonet. Detalj tillämplig lien information. Om några pengar var inblandade, skriv in beloppet samt. Varje parti måste underteckna formuläret.
4

Ta titeln, som du har fyllt ut, och "Intyg om icke-Dealer Överföringar av motorfordon" om ett sådant erfordras, till din lokala DMV. Du kommer att få betala en avgift titel överföring, vilket varierar från staten. Det kan vara så lite som $ 20 eller hundratals dollar. Ge titeln, formen och avgiften till DMV kontorist och titeln kommer officiellt överföras till förvärvarens namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150195.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.