Hur registrerar jag ett förlorat Vehicle titel ?

Ett fordon titel liknar handling av ett hus . Om du har förlorat titeln på din bil eller lastbil , måste du ansöka om ett duplikat eller en förlorad titel . Utan titel , kommer du inte att kunna sälja bilen , överföra äganderätten eller använda den som säkerhet för ett lån . Instruktioner
1

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon ( DMV ) att bestämma processen i ditt tillstånd för att ansöka om en förlorad titel . Allmänna riktlinjer finns , men särskilda instruktioner varierar från stat till stat .
2

Samla ägarbevis handlingar som krävs av din DMV . De flesta stater tillåter dig att använda den senaste kopia av registreringsbevis som bevis på ägande . Du kommer också att behöva statligt utfärdat identifiering , till exempel ett körkort .
3

Mail de blanketter som krävs till din statens DMV huvudkontor , eller ta den nödvändiga informationen till en DMV kontoret för bearbetning . De flesta stater tar ut en avgift för att ansöka om en förlorad titel . Även om den exakta avgiften beror på ditt tillstånd , varierar det vanligtvis mellan $ 18 och $ 75.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150158.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.