Hur man ansöker om ett förlorat Auto Titel

Automobiles inte lagligen kan köpas eller säljas utan titeln. Automobile titlar utfärdats av Department of Motor Vehicles av staten bilen är registrerad i. För att ansöka om ett duplikat titel den ursprungliga titeln måste ha gått förlorade, stulna eller skadade. Ansökningsprocessen är enkel och okomplicerad. Dubbla titlar kan bli dyrt (95 $ i Illinois), och det kan ta upp till två månader för att få titeln när ansökan har lämnats in. Instruktioner
1

Leta ramnumret. Den 17-siffriga VIN på de flesta bilar ligger på en metallplatta på förarsidan av instrumentbrädan i hörnet nära vindrutan. Det kan också vara på insidan förarsidan panel eller på motorn. VIN är också på bilens registreringsnummer och sjukförsäkringskort. Du kommer att krävas för att förse VIN med ansökan om en ny titel. VIN kan du också söka i historien av bilen om du köper en begagnad bil.
2

Gör en online VIN sökning. Se Resurser länken nedan. En VIN sökning kommer att berätta om bilen är stulen, om den har ett giltigt titel eller om den är listad som junked eller bärgades.
3

Ansök om en titel ersättare ansökan vid institutionen för motorfordon från den stat som utfärdade den ursprungliga titeln. Ansökningsblanketter kan hämtas på nätet på DMV webbplatser eller erhålls genom att besöka den lokala DMV.
4

Fyll i ansökan. Skriv i VIN och mätarställning. Ansökan signaturen måste vara skriven och undertecknad av en notarius publicus och åtföljs av ett foto-ID.
5

Följ instruktionerna om skyldigheter till kvarstad innehavare. Den dubbla titeln skickas till lien innehavaren av den ursprungliga titeln. Varje stat har regler om kvarstad innehavare och överlåtelse av en titel. Vissa stater kräver att kvarstaden innehavarens namnteckning bevittnas och undertecknas av en notarius publicus.
6

Skicka in ansökan om ett duplikat titel med anmälningsavgiften. Ansökningsavgiften bör vara en check eller postanvisning. Processen kan ta så länge som 10 veckor att få den dubbla titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150340.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.