Hur man fixar en Carfax rapport

Carfax är ett företag som tillhandahåller rapporter fordon historia. Dessa rapporter genereras från ett antal datakällor, inklusive registreringsavgifter för motorfordon poster. Om du försöker sälja en bil och du har märkt ett fel på Carfax rapporten, men du vill få det korrigeras så snart som möjligt. Ett allvarligt fel - som en som hävdar att fordonet har en bärgning eller rekonstruerade titel - skulle kunna göra det svårt för dig att sälja bilen. Instruktioner
1

Beställ rapport fordon historia från Carfax.com och granska den för noggrannhet. Identifiera eventuella felaktiga poster på rapporten.
2

Samla information som visar ett objekt är felaktig. Till exempel, om Carfax rapporten visar att fordonet har en bärgning titel, kan du göra en kopia av titeln att visa något annat.
3

Besök Carfax Data Correction sidan.

4

Skriv ditt namn och kontaktuppgifter. Ange fordonets identifieringsnummer och det datum som visas bredvid Rapportera fel.
5

förklara detaljerna i "Förklara" rutan. Beskriv varför objektet i rapporten är felaktig.
6

Typ listan över objekt som du har styrker att uppgifterna är felaktiga. Du kommer inte att krävas för att ladda upp eller skicka dem nu. Det är bara att låta Carfax veta vad verifikationer du har. Klicka på "Skicka" för att rapportera felaktig information.
7

vänta på att bli kontaktad av en Carfax representant. Företrädaren kan kräva att du e-posta eller faxa dokument som stöder uppgifterna förändras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150364.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.