Hur får man en Louisiana bilauktion License

Varje individ som vill auktionera bilar i Louisiana måste skaffa ett licensierat årligen. Alla zonindelning lagar måste följas och skyltning uppfyllas innan ett tillstånd kommer att utfärdas. Ansökan lämnas till Louisiana Begagnade Motor Vehicle kommissionen av återförsäljaren och kommer inte att accepteras från försäkringsbolag eller titel bolag. Saker du behöver
Byggnad och lagring
Zonindelning formulär
Signage
Ansökan om auktion återförsäljare licens
Ansökan om säljare licens
check eller postanvisning
Visa mer Instruktioner
1

Välj en plats för auktionen med en tillsluten byggnad som kan ha en rad mark telefon. Kontrollera att fordonet lagring inte överlappar trottoarer eller använd gatan. Kontakta den lokala stadshuset för zonindelning krav och särskilda former för att slutföra. Om verksamheten inte in med en stadens begränsar den lokala församlingen (kommun) måste utföra en zonindelning formulär.
2

Fäst en skylt med namnet på verksamheten, eftersom den kommer att visas på licensansökan , framför verksamheten. Skylten ska vara väl synlig för minst 16 kvadratmeter och är föremål för lokala zonindelning lagar. Ta en bild på skylten.
3

Fyll auktionen ansökan återförsäljare licens. Informationen om ansökan innehåller körkortsnummer och socialförsäkringsnummer. Underteckna dokumentet och ha formen attesterad.
4

Slutför försäljare ansökan. Denna form kräver fysisk information såsom längd och vikt förutom förarens licensnummer och personnummer. Har detta formulär attesterad efter dess färdigställande. En check eller postanvisning för korrekta avgifter
5

ansvarsområde. Kontakta Louisiana begagnat fordon kommissionen 225-925-3870 att kontrollera avgifterna.

Gör kopior av alla formulär och andra handlingar. Skicka in blanketterna, bilden av tecknet, och betalning av avgift till:

Recreational & Begagnade Motor Vehicle kommissionen

3132 Valle Creek Drive

Baton Rouge, LA 70808

Kontoret kommer att kontakta dig för att boka en fysisk inspektion av auktionen innan en licens utfärdas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150275.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.