Hur tjäna pengar på bil auktioner

Som i aktier och fastigheter, tricket att tjäna pengar på auto auktioner är att köpa lågt, sälja högt. Men för att lyckas åstadkomma detta, en ny hjuling-återförsäljare måste vara villiga att ta på sig uppdraget som jobbet blir det, investera sina pengar, men ännu viktigare, hennes tid. Saker du behöver
Investment pengar
Visa fler instruktioner
Turn bilar till pengar
1

veta priserna. Innan du kan bjuda på en auto auktion, måste du ha ett fast grepp om marknaden: vilka bilar sätta vilka priser. Den "blå bok," den mest kända resurs för prissättning av nya och begagnade bilar, kompletteras idag av en mängd webbplatser som kan ge dig realistisk prissättning på bilar av alla märken och modeller. Se till webbplatserna nedan som startpunkt.
2

Komplettera grunderna med forskning. Läs, läs, läs. För att till fullo förstå branschen och marknaden du behöver läsa auto tidningar, auto försäljning avsnitten i tidningar och tidskrifter som specialiserat sig på auto försäljning som Auto Hunter (hemsida nedan i Referenser).
3

Förstå efterfrågan. Att veta vilka typer av bilar kommer att sälja bäst i din region kommer att betyda skillnaden mellan klättring vinster och pålning inventering. Du vill inte bilar, vill du pengar. Ett sätt att testa marknaden är att kontrollera försäljningen på området återförsäljare och auktioner för att se vad som säljer. En annan viktig faktor att beakta är ekonomin. En grundläggande kunskap om dagens nyhetshändelser kommer att bekräfta att du köper en bensinslukande SUV, oavsett dess fyndpris, är en no-go.
4

Research auktionerna. Medan många auto auktioner är "dealer bara," det finns många öppna för allmänheten. Delta i några auktioner innan du bjuder och lära sig processen. När du är redo att köpa, vill du köpa från en ansedd auto auktion företag med ett bra track record av nöjda budgivare och köpare. Eftersom auktioner säljer med en "som är" varning, är det viktigt att du handskas med en auktionsförrättare och en auktion företag som är i branschen för att stanna.
5

närvara vid auktionen . Vanligtvis auktioner börjar med en visning innan den faktiska försäljningen. Gå och kolla in bilarna och ta reda på allt du kan om de bilar som du är intresserad av. Ställ frågor om auktionen företaget, om titel, körsträcka och bilens historia, men också anteckna ramnumret.
6

Kör en kontroll hemma på fordonen genom att skriva in deras id-nummer i en automatisk historia forum som Carfax (hemsida nedan). Du vill inte köpa eller sälja en citron.
7

Bjud på de bilar du vill. Do overpay inte. Betala fullt ut och ta bilen hem till dig eller ditt parti.
8

Pris bilen. Poängen är att tjäna pengar, inte hålla lager, så priset är därefter. Baserat på din egen forskning, bör du kunna sälja bilen och göra en vinst, som du kan använda för att köpa nästa modell upp och öka din vinstmarginal.
9

Market bilen. I samma tidningar som du använde för att forskning priser, kan du nu placera dina annonser för din bil. Gör dock inte försumma online webbplatser som eBay och Craigslist.
10

Var villig att förhandla.
11

sälja bilen.
12

Förvandla din vinst tillbaka till ditt nya företag och göra det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150111.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.