Hur man beräknar Bil Värden

En bil är en investering och det kan vara en chansning precis som aktiemarknaden. Att veta rätt tid att komma ut och hur mycket avkastning du får på din bil är viktigt för att göra förfarandet lönsam, och att vinsten är oftast till hjälp i sökandet efter din nästa bil. Vid beräkning av värdet av en begagnad bil, de flesta köpare och säljare går med samma formel, en som är baserad bort av betrodda Kelley Blue Book resurs. Fast det beror på flera faktorer, kan värdet på din begagnade bil beräknas tämligen konsekvent använda några korta matematiska ekvationer. Instruktioner
1

Bestäm restvärdet på din begagnade bil, som om det ofta görs genom att titta upp värdet på bilen i Kelley Blue Book. Boken kan köpas i de flesta bil-butiker, eller hittade på nätet (se Resurser).
2

Multiplicera Kelley belopp med 0,15 för att avgöra 15 procent av restvärdet.

Billiga 3

Beräkna beräknade nyttjandeperiod ditt fordon. Gör detta genom att subtrahera antalet årets sedan bilen tillverkades från nummer åtta. Om du har köpt bilen ny fyra år sedan, kommer din beräknade nyttjandeperiod vara fyra år. Detta antal är baserat på livslängd riktlinjen av åtta år och 150.000 km. Dela restvärdet från steg ett av den beräknade nyttjandeperioden från steg tre.
5
4

< p> Multiplicera svaret från steg fyra med antalet år sedan bilen tillverkades.
6

Subtrahera ditt svar från Steg fem från bärgning bil värdet från steg ett. Svaret på denna ekvation blir den aktuella bilen värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150196.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.