Hur man skriver ett kvitto när sälja en bil

När du säljer en bil, är det viktigt att skriva en tydlig, noggrann kvitto som bevis på köpet för köparen. Hålla grundliga, lätt att läsa skivor även gynnar dig som säljare eftersom det tillåter dig att visa att du gav upp din bil för en viss summa pengar på ett visst datum. Om det finns några problem eller juridiska funderingar kring bilen i framtiden, kan du producera ditt kvitto som bevis på att det inte längre tillhör dig. Instruktioner
1

Använd en ren, blankt papper och en penna. Med hjälp av en penna kommer att hålla någon från att ändra eller ändra vad du har skrivit på kvittot.
2

Skriv ditt namn och adress på den övre högra sidan av papperet. Hoppa ett mellanslag och skriv den nya ägarens namn och adress nedan som på vänster sida. Addera 3

Beskriv bilen du säljer till år, märke, modell, kropp stil och färg .
4

Skriv det exakta antalet miles på bilens vägmätare vid den tidpunkt du säljer den.
5

Record Vehicle Identification Number (VIN) i bil. Du hittar VIN på instrumentbrädan, på insidan av förarsidans dörr, i handskfacket, eller på din registrering och försäkring pappersarbete.
6

Skriv en försäkran om att köparen köper bilen "är så" eller "säljs som sett."
7

Record försäljningspriset på bilen.
8

Skriv ner datum och tid att köparen köper bilen. Det är viktigt att inkludera tiden ifall köparen får en fortkörningsböter eller är i en olycka på vägen hem.
9

Har köparen underteckna kvittot, sedan skriva under kvittot själv. Gör en kopia för dig själv och köparen så att du kan behålla en kopia för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150237.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.