Hur man registrerar ett fordon med ingen titel

De flesta länen kräver ägarbevis innan de kommer att utfärda registreringsbevis för ett fordon. I de flesta fall är det enklaste sättet att bekräfta att du äger bilen att producera titeln för inspektion på länets kontor där du registrerar bilen. Men ibland titlar blir missriktad, förstörda eller stulna. När detta händer, måste du hitta alternativa sätt att få din registrering. Instruktioner
1

Ta reda på om ditt tillstånd kräver bil titlar för att registrera ditt fordon. Vissa stater inte behöver dem, vilket innebär att du inte behöver en om du flyttar till en annan stat. Om du rör dig, måste du följa din statens process att ansöka om en titel att använda när du registrerar bilen.
2

Arbeta med ditt län för att få en dubblett titel. Om du tidigare har registrerat en bil med länet, kan du besöka ditt lokala kontor och begära en dubblett titel. För att ansöka om titeln, kommer länets posterna måste visa att du hade titeln fria och klara av eventuella lån. Om posterna inte visar detta, måste den bank som äger titeln begära dubbla titeln från bolaget.
3

Ring långivaren som du använde för att köpa bilen. Långivare kan tillhandahålla handlingar, som ibland kallas trygghet, för att bekräfta att du betalade den totala skulden som ägs. I vissa stater, kan du använda ett verifierat chassinumret (VIN), en titel nummer och dokument från din långivare att bevisa att du äger bilen. Beroende på ditt län, kan detta vara tillräckligt för att registrera fordonet.
4

Prata med en anställd i titeln avdelningen hos din lokala motorfordon länet kontoret. Många stater har olika typer av titlar du kan söka för att registrera ditt fordon. Till exempel erbjuder delstaten Minnesota en förhandlingsbar titel som kommer med en anmälan om att en 3-års säkerhet obligationen säkrar titeln.
5

Ta reda på om bilen kan klassas som en bärgade fordonet. Reglerna för om du kan få en bärgad titel beror på läget, men de flesta kan du ansöka om en titel för ett fordon du har reparerats. Den inofficiella DMV Guide ger information baserad på staten att hjälpa dig att avgöra vilka typer av formulär som du behöver fylla i, samt vilka steg att följa för att få en bärgning titel i ditt tillstånd.
6

Ge all nödvändig information, och betala eventuella avgifter. Nästan alla stater tar ut någon form av avgift för att utfärda en titel, oavsett typ. De kräver också särskild information innan de ska behandla din begäran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150173.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.