Hur man fyller i ett fordon titel för Återförsäljning

Så du hittat en köpare till din bil? Grattis! Fylla ut en titel motorfordon för återförsäljning är en bit av kakan, och överföra registreringen till den nya ägaren är så enkelt som en resa till Department of Motor Vehicles. Lagar och former varierar något från land till land, men den allmänna processen är densamma över hela USA. Ring din lokala DMV eller besöker webbplatsen för att kontrollera om det finns statliga riktlinjer, men i de flesta fall följande steg kommer att få din titel framgångsrikt överförts till den nya ägaren. Instruktioner
en

Hitta säljarens del av titeln, som vanligtvis finns på baksidan av titeln eller på en perforerad avrivbar sektionen på botten av titeln. Detta kallas ofta "överlåtelse av intyg om titeln." Det kan ingå sektioner "för återförsäljare bruk." Enskilda säljare kan bortse från dessa sektioner.
2

Kontrollera mätarställningen på bilen du säljer, och skriver att informationen i utrymmet ber om körsträcka eller mätarställning. Bocka av alla upplysningar som är noterade på den titel som gäller för din bil, som ha lidit hagel eller översvämning.
3

Skriv ditt namn och adress i rutan, skriver ditt namn exakt som det visas på titeln. Om fler än två personer är listade som ägare, skriver båda namnen så som de visas på titeln, separerade med ordet "och". Vissa stater tillåter ägarnas namn skall separeras med ordet "eller", vilket gör det möjligt för en ägare att sälja bilen utan den andra ägarens underskrift. Andra stater förbjuder detta.
4

Skriv köparens juridiska namn och adress i rutan. Om två personer är att noteras på titeln, skriva ut båda sina juridiska namn separerade med ordet "och".
5

Alla köpare och säljare måste signera dokumentet. Vissa stater kräver signaturerna att vara attesterad, och andra inte. Hursomhelst, är det klokt att fylla ut och överföra äganderätten vid Department of Motor Vehicles, så personal människor kan se till att de har all information de behöver, och du kan vara säker på titeln framgångsrikt överförts till de nya ägarna.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150142.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.