Hur man skapar en ersätter Ford Window Sticker

När en Ford bil är byggd, är det utfärdat ett fönster klistermärke. Denna klistermärke ger information om fordonet som tillverkaren rekommenderat pris, specifikationer motor, och standard-och tillvalsutrustning. Denna information kan vara värdefull för dig när du planerar att sälja din bil eller bara för att hålla för din bokföring. Om du har tappat bort eller kasseras din Ford fönstret klistermärke, kan du skapa en ersättning på nätet. Saker du behöver
8 1/2- med 11-tums sticker lager
Visa fler instruktioner
1

Hitta din Fords chassinumret, eller VIN. Titta på förarsidan interiör streck - synlig genom vindrutan - framsidan av motorblocket, den främre änden av ramen, eller på ditt fordon registrering. Gå till Ford Next-Gen Platform Services Window. Pdf webbplats (se referens avsnitt). Skriv in din VIN i slutet av länken i webbläsaren och tryck Enter. A. Pdf visas med fönstret klistermärke för din Ford modell om fordonet är en 2006 års modell eller nyare.
2

Gå till desklot.com om din Ford är en 2005 modell eller äldre. Klicka på "använda det gratis för en full 30 dagar" och hämta Desklot programinnehållsfönstret klistermärke utskrift. Ange din specifika Ford modell i fönstret klistermärke mallen. Läs de olika specifikationer och alternativ som följer. Markera rutorna för specifikationer såsom motorstorlek och effekt, drivlina och växellåda. Markera rutorna för alternativ för din Ford modell såsom makt fönster och dörrar, stereo och skinnklädsel. Om du inte känner till alla de rätta egenskaperna eller alternativ för din bil, kontrollera online-fabriken fakturan på sajter som Edmunds.com och Kelley Blue Book. För en extra avgift kan du köpa en VIN dekoder från Desklot. Detta gör att du kan mata in VIN i din Ford och se de exakta specifikationerna och alternativ.
3

ut fönstret klistermärke som du skapade den 8 1/2- med 11-tums sticker lager . Du kan hitta klistermärken lager vid Desklot, andra online-resurser eller på ditt lokala kontor leverans butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150359.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.