Hur man säljer smarta bilar

Smarta bilar är små 2-sitsiga bilar som har vunnit popularitet under de senaste åren. De är gjorda av den tyska biltillverkaren Daimler. Priserna börjar på runt $ 12.000. Dessa bilar har blivit så populära eftersom de är inte bara ekonomiskt och bra för miljön, men de tar inte upp mycket plats. Instruktioner
1

påpeka säkerhetsfunktioner. Även om smarta bilar är små, de är fulla av säkerhetsfunktioner. En sådan funktion är Electronic Stability Program sensorer. Dessa sensorer indikerar när bilen slirar och skruvat, och automatiskt styra de låsningsfria bromsarna och gasreglaget för att hjälpa dig att hålla kursen. Bilarna är också utrustade med Cornering Brake Control. Denna funktion förhindrar sladd vid bromsning runt hörn eftersom det tillåter de inre hjulen för att behöva mindre bromskraft från Traction. Andra funktioner inkluderar hjul som absorberar effekt, en funktion som hjälper bilarna drar iväg på en kulle utan att använda handbromsen, hjul som absorberar effekt, låsningsfria bromsar, passagerare och förare front-och sidokrockkuddar, delad rattstång i fråga om en främre -end kollision, och bältessträckare som kommer att få hårdare inom några millisekunder i händelse av kollision.
2

Fokus på körsträcka. Smarta bilar får 41 miles per gallon på motorvägen och 33 miles per gallon i staden. Detta kommer att hjälpa förarna att spara pengar, samtidigt som använder mindre av jordens naturresurser.
3

Stress hur lätt parkering. Smarta bilar kan passa i en halv parkeringsplats eftersom de är så små. De mäter 106,1 inches med 61,4 inches med 60,7 inches. Förare kommer att spendera mindre tid på att leta efter en parkeringsplats eftersom dessa bilar kan passa väldigt trånga utrymmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150327.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.