Hur man säljer begagnade bilar för vinst

Att sälja en bil kan vara svårt med ekonomin i det aktuella läget. Men om du överklaga till en köparens intressen, det finns en större chans att en försäljning samt en större vinstmarginal. Det finns många alternativ för att sälja begagnade bilar, inklusive privata sälja och starta en försäljning företag. Läs vidare för att lära sig hur man säljer begagnade kort för vinst. Saker du behöver
Begagnade fordon Hus Till Salu skylt Rengöringsmateriel och luftfräschare
mekaniker eller kunskaper om fordonsunderhåll
Yard eller parkeringsplats som gör att du kan parkera din bil
Telefonnummer för lokala auto auktion Alicante Telefon
lokala tidningen för säljannonser telefonnummer
Kelly Blue Book
Thrifty Nickel telefonnummer
Fem papper annonser med ditt namn och telefonnummer riva bort glider

Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil inifrån och ut. Kontrollera att det inte finns något skräp eller smuts i golvplankorna, och dammsuga mattan ordentligt. Låt inredningen luft ut för ett par timmar genom att rulla ner alla fönster. Använd en luftfräschare för att ge en fin doft till det inre, eftersom köparen kommer att märka kvardröjande lukter. Rengör alla fönster och speglar, samt säte täcker och golvmattor. En ren bil är mer benägna att köpas.
2

Inspektera det inre arbetet i din bil om du är mekaniskt benägna. Om du inte är, ta bilen till en lokal mekaniker och ha dem göra en gång över på det åt dig. Denna består av kontroll vätskor, läckor, Luftnivåer balsam, bromsar och dynor, rotorer, däck och en genomsökning av datorn. Detta kommer att låta dig veta om eventuella reparationer som behöver göras så att du kan justera det begärda priset därefter. Om du vill fråga mer för din bil, kan du åtgärda dessa reparationer nu och hålla kvitton för arbetet att visa den potentiella köparen.
3

Leta bilens märke, modell och år i Kelly Blue Book. Detta kommer att ge dig en uppfattning om hur mycket din bil är värd i olika förhållanden. Om det är en nyare modell, kommer boken att berätta hur mycket köparen är villig att betala för detta fordon. Detta ger dig en utgångspunkt för din fråga pris. Kom ihåg hur mycket du betalade för din bil när du först köpte den. Du kommer inte få ut av det vad du betalat om du köpte den ny. Men du kan återfå en del av dina pengar genom att fråga mer än Blue Book Value. Lägg det belopp du betalat för reparationer, tillsammans med ett nominellt 15 procent till Blue Book utgångspriset. Detta kommer att ge dig en anständig vinst på din försäljning.
4

Kontakta din lokala tidning via telefon eller placera en annons i den Till salu avsnitt av vill ha annonser. Det är ditt val om hur länge du kör den här annonsen, men försök att få det i en söndag upplaga, eftersom detta har det största antalet annonser och fler tittare än någon annan dag. Detta kommer att kosta en låg avgift beroende på antalet ord och typ av annons du väljer. En grundläggande annons går normalt för någonstans mellan $ 30 och $ 50, beroende på papperets riktlinjer för annonsering.
5

också ringa Thrifty Nickel. Annonserna är fria att placera i Till salu sektionen för fordon, men de frågar en procent av det slutliga priset som bilen såldes för. Din annons kommer att vara grundläggande för ingen kostnad avsnittet, men om du ger grundläggande information om din bil, du kommer mer än sannolikt få flera träffar från det än du skulle din lokaltidning.
6

Ring din lokala auto auktion för att fråga om de avgifter bedömas att ange din bil till auktionen. Vissa auktioner tillåter inte privata säljare att ange fordon, så det är alltid bäst att ringa framåt. Avgiften, när de laddas, beror innan bilen kan placeras i auktionen laguppställningen. De flesta auktioner sker på onsdagar, så att komma in i nästa kör auktionen, kontakta på fredagen innan du vill skriva.
7

Placera en Till Salu skylt i fönstret i bilen där det kan lätt ses av människor som passerar förbi. Inkludera ett telefonnummer och namn så intresserade parter kan kontakta dig för att boka en tid för att provköra bilen. Parkera bilen nära en trafikerad korsning om möjligt. Många lokala butiker kommer att tillåta dig att använda en del av sin parkeringsplats om du låter chefen vet hur länge du vill använda detta utrymme. De kan ge dig en tid, i vilket fall du bör hitta en annan mycket när den tiden är inne.
8 p Om din bil inte säljer inom en månad efter din parkering det offentligt, prova en annan plats med mer trafik. Du kan alltid lägga upp dina annonser med tear away information om styrelser finns inuti din livsmedelsbutik. Krögers, Meijers och Wal-Mart har alla dessa styrelser postat innanför huvudentrén på en vägg. De är gratis för allmänheten att lägga på, och många människor ser på dessa varje dag. Lycka sälja din begagnade bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150094.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.