Hur man håller en Auto titel samtidigt rensa en Check

slutföra försäljningen av en bil som fortfarande har ett lån som bifogas det krävs tro och tålamod från köpare och säljare. Köparen kommer att få vänta för titeln medan fonderna rensa banken, och säljaren kommer att oroa sig allt ansvar när titeln är fortfarande i hans namn. Emellertid kan denna transaktion slutföras smidigt och säkert. Saker du behöver
Bill of Salu Fordon titel
Visa fler instruktioner
1

Samla betalningen för bilen från köparen.

2

Skriv ut ett köpebrev som anger försäljningspriset och att du, säljaren accepterar att omedelbart överföra äganderätten till köparens namn när medlen rensa banken. Få köparens adress så att du kan maila titeln så fort du får det från den institution som innehar lånet på bilen. Både köparen och säljaren måste underteckna båda kopiorna av köpebrevet, för att bevisa att du godkänner villkoren.
3

tillåta köparen att ta fordonet. Betala av dina lån med långivaren, då långivaren kommer att skicka dig titeln. Informera köparen om att du har betalat av ditt lån och kommer att få titeln från långivaren.
4

När du får titeln från långivaren, fylla i fälten på baksidan av titeln till Släpp ditt intresse för bilen. Genom att göra så, du släpper dig från allt ansvar, om den nya ägaren är inblandad i en olycka.
5

Mail titeln till köparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150368.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.