Hur Donera ett fordon till Goodwill Industries

Goodwill Industries fonder jobb-utbildningar med vinningen Goodwill store, välgörande donationer och donationer fordon. Medan Goodwill s bil-donation politik varierar beroende på plats, förblir processen densamma. Du kan donera en bil endast om titeln är i ditt namn. Ledig fordon accepteras. Instruktioner
1

Leta bilens titel. Om du inte kan hitta den titel, begära en kopia från din statens motorfordon reglerar kroppen (till exempel Department of Motor Vehicles).
2

Ring din lokala Goodwill och be om deras bil-donation politiken. För att hitta en Goodwill nära dig, besök nätbutiken locator på http://locator.goodwill.org eller ring 800-741-0186. Till exempel accepterar Goodwill i Greater Washington alla bilar oavsett skick. Bestäm den information du behöver för att donera. Goodwill kräver att du fylla i en ansökan som ger information om dig och ditt fordon.
3

ordna en tid för att få bilen bogseras när du kontaktad av en fiberkabel företag som avtal för goodwill. Goodwill betalar för fiberkabel.
4

Vänd bilens nyckel och titel när bilen bogseras.
5

emot en skatteintäkt på posten. Goodwill säljer din bil på auktion och skickar en skatt kvitto på summan det såldes för. Uppdatera detta belopp på din skatt under "välgörande avdrag." Vissa Goodwill kontor kommer att ge dig en skatteintäkt vid upphämtning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150326.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.