Hur man säljer en skräppost bil i North Carolina

North Carolina har några bra junkyards och skräp företag borttagning som erbjuder rimliga priser och leverera gratis bogsering tjänster. Många företag kräver en begränsad mängd pappersarbete och ge avdragsgilla kvitton. Följ stegen nedan för att sälja en skräppost bil i North Carolina. Instruktioner
1

bestämma värdet på ditt skräp bil. Du kan vara glada över att finna att din bil är värd mer än du förväntat. Om din bil är gamla och sällsynta, kan du räkna med att det har en anständig värde. Kelley Blue Book är den största bil värderingsföretag i Nordamerika. De har en mycket informativ hemsida KBB.com. Dessutom har de en motsvarande tryckt handbok som uppdateras årligen.
2

Kolla in några av North Carolina junkyards. Auto butiker i staten brukar ha kataloger av statliga och lokala junkyards. Även några bra internet-baserade locator tjänster finns tillgängliga på nätet. Till exempel har Reservdel Central en full rikstäckande katalog med mer än 4.800 skräp varv listade, med en stor mängd i North Carolina. Två populära skräp varv i staten är A & J Bärgning i Winston Salem och Devore Cooke bildelar i Fayetteville.
3

Annonsera din skräppost bil i North Carolina platsannonser. Någon kan köpa fordonet om personen är ute efter specifika delar för att bygga en annan bil. Försök att publicera en annons om din bil i din lokala tidning, en statewide webbplats eller på en nationell webbplats. NorthCarolinaSuperAds.com fokuserar på försäljning i delstaten North Carolina, medan DomesticSale.com och WebClassifieds.us är två platser där skräp bilar kan säljas nationellt.
4

Använd eBay Motors om du vill prova att auktionera ut din skräppost bil. På Motors.eBay.com du kan rikta den största populationen av auktion shoppare i världen. Kom ihåg, är ärlighet den bästa politiken när man säljer en skräp bil, så vara sanningsenliga om dess skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150117.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.