Hur man säljer en VW Camper

Många människor är bundna till sina fordon, speciellt äldre, eftersom de påminner oss om tider när vi var yngre, gladare och full av energi. Om du är ägare av en VW husbil, är chansen att du har haft några goda tider i bilen, men du kan vara redo att rensa upp utrymme i din trädgård eller garage. Här är några tips för att sälja det snabbt och enkelt. Saker du behöver
Bil rengöringsmateriel
"Till salu" skylt
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Använd Kelley Blue Book eller annan betrodd bil värde klassificeringssystem för att ta reda på vad din bil är worth.The fina bilar med nostalgisk vädjan, liksom VW husbil, är att de ofta behåller mer värde än andra bilar eller modeller lastbil, särskilt bland samlare. Var noga med att bedöma tillståndet för ditt fordon ärligt så du kommer att ställa din pris realistiskt.
2

Rengör bilen noggrant så att det ser inbjudande för potentiella köpare. Dammsugare och schampo mattor, tvätta fönster och torka av väggar och golv.
3

Ta VW husbil till en mekaniker eller bil inspektör innan det på marknaden så att du kan vara helt ärlig om arbeten som behövs, och du kan justera priset därefter. De flesta VW experter kommer att säga att den mest utsatta delen av husbilen modellen är de nedre 6 inches av kroppen. Det är där du kan upptäcka rost skador på chassi och kaross skador som kan tyda på att fordonet har varit i ett vrak. En mekaniker kommer också att kunna berätta hur du beskriva bilens skick ordentligt till en köpare så han inte tror att du försöker sälja en citron.
4

Lista husbilen på en klassificerad automatisk hemsida. Välj en nationell eller regional webbplats eller eller lista din husbil på en webbplats tillägnad enbart säljer Volkswagens.
5

Lista husbilen i en lokal tidning eller försäljning Auto magazine. Nästan varje stad har ett papper med platsannonser avsnitt, och många människor använder detta medium för att hitta bra erbjudanden på bilar från lokala säljare. Inkludera information om när och hur köparen ska kontakta dig.
6

Park sommarlägret i din trädgård eller uppfart och visa en "Till salu" skylt i fönstret. Var noga med att inkludera dina kontaktuppgifter på skylten ifall du inte är hemma när en intresserad köpare stannar för att ta en titt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150191.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.