Hur Sälj din bil i Oregon

Att sälja en bil i Oregon har några grundläggande krav. När du har en köpare till din bil, är det viktigaste dokumentet som du behöver vara oroliga bilens titel. Om du äger bilen direkt, har du en "tydlig titel", och kan gå vidare med ägarbyte. Men om det finns en kvarstad innehavare namn på titeln, till exempel en bank eller kredit unionen, som du är skyldig pengar på fordonet, skall detta lån betalas ut och titeln undertecknas av lien innehavaren innan du kan fortsätta med transaktion. Instruktioner
1

Skriv titeln på baksidan i avsnittet märkt "säljare". Det kommer också att finnas en avdelning för "köparen", som köparen av fordonet måste underteckna innan du överför titeln och få en ny registrering och registreringsskyltar. Alla ägare är noterade på framsidan av titeln ska skriva.
2

Slutför en köpebrev om du önskar. Ett formulär kan laddas ner från Oregon DMV webbplats. Detta är för din egen bekvämlighet. Du kan överföra äganderätten utan ett köpebrev, och du kan inte använda ett köpebrev i stället för en titel överföring. Addera 3

Fyll i vägmätaren avsnittet om titeln. Vägmätaren är mätaren på instrumentbrädan som talar om hur många miles är på fordonet.
4

Fyll i formuläret skyldig att anmäla DMV du har sålt bilen. Detta måste ske inom 10 dagar efter försäljningen. Du kan fylla i och skicka in blanketter på nätet, eller skriva ut och posta till Oregon DMV. Du kan också gå till din närmaste DMV kontoret för formuläret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150281.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.