Hur du ändrar ett namn på en Maine State Car Titel

En bil titel är den juridiskt dokument som används för ägarbevis för fordonet. Bilen titellistorna vanligtvis namnet på den person eller de personer som har billån eller vem köpte bilen. Om du vill ändra namnet på din Maine State bil titel på grund av ett rättsligt namnändring eller bara för att byta från en persons namn till en annan, kan du göra det genom Maine Bureau of Motor Vehicles. Saker du behöver
Nuvarande titel
Ny titel ansökan
Visa fler instruktioner
1

Få aktuella Maine titel statlig bil och ditt ID. Om du bara lägga till ett namn i titeln, kommer ditt körkort räcker som ID. Den andra personen som du lägger kommer också att behöva ta sitt körkort. Om du har ett juridiskt namnbyte, behöver du domstolsbeslut, äktenskap rekord eller äktenskapsskillnad som visar den rättsliga namnbytet, förutom att ditt körkort.
2

Hitta din närmaste platsen för Maine Bureau of Motor Vehicles genom att titta på listan över kontor på Maine Bureau of Motor Vehicles hemsida. Addera 3

Ta dina ID-handlingar och din nuvarande Maine statlig bil titel till det kontoret plats . Begär en titel ansökan personligen, eftersom du inte kan få en på annat sätt och med juni 2010.
4

Fyll titeln ansökan med ändringarna i namnet som du vill att det ska läsa på titeln. Fyll i baksidan av titeln genom att underteckna namnet för närvarande noterat på titeln i "säljarens" avsnittet. Registrera ditt nya namn, eller ha annan person registrerar sitt namn, i avsnittet märkt "köpare."
5

Skicka in den ifyllda ansökan tillsammans med din ID till kontorist vid Maine Bureau of Motor Vehicles kontor. Om du har en juridisk namnändring, även presentera dessa handlingar. För att slutföra namnbytet, måste du betala den nya titeln avgiften, vilket är $ 33 såsom av juni 2010. Den nya Maine titeln med namnbytet kommer att utfärdas per post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150261.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.