Hur man ansöka om en Förlorad titel för min bil

Ett fordon titel är den enda juridiskt dokument med vilket en individ kan göra anspråk på äganderätten till ett motorfordon. Du kan inte sälja, byta eller låna pengar mot en bil utan en titel. Om ett fordon titel försvinner, måste en ny erhållas genom Department of Motor Vehicles där fordonet senast titeln. För att ansöka om en förlorad titel, måste du fylla i en ansökan om förlorad titel och lämna den med DMV. Saker du behöver
ägarbevis
Identitetsbevis
Ansökan om förlorade titeln
Visa fler instruktioner
1

avgöra vem som behöver ansöka om ett förlorad titel. Endast den sista registrerade ägaren kan ansöka om en förlorad titel. Om du är registrerad ägare av fordonet med en förlorad titel, kommer du att vara berättigad att ansöka om en förlorad titel. Om du inte är den aktuella registrerade ägaren, då den tidigare ägaren måste lämna.
2

Slutför förlorade titeln ansökan. De flesta länder kommer att tillåta dig att ansöka om en förlorad titel nätet via DMV webbplats för denna kommun. Om inte, kommer du att kunna ansöka personligen genom att besöka din lokala DMV kontor eller per post. Fordonet ska vara registrerat i den jurisdiktion där du filen.
3

Nuvarande bevis på ägande och identifiering. Vissa jurisdiktioner kräver att du presentera bevis på ägande. Detta kan vara i form av fordonets registrering eller köpebrevet. Du kommer också att behöva lägga fram bevis för identifiering, som vanligtvis består av en kopia av ditt körkort.
4

emot den dubblerade fordonet titeln. Beroende på din behörighet och förfarande för ansökan, kommer din titel kommer via US Mail i en till 30 dagar efter att du ansöker. Efter att ha fått det, omedelbart säkra din titel i ett bankfack eller brandsäkert skåp för förvaring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150193.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.