Suzuki Intruder 1400 Specifikationer

Suzuki Intruder 1400, en cruiser cykel, producerades av Suzuki från 1987 till 2004. Enligt Motorcycle Cruiser, visade Suzuki med denna modell att de kunde göra en "... ren cruiser med en rejäl huggare inflytande ..." Medan det var i produktion, regerade Suzuki Intruder stora V-twin motor supreme bland sina konkurrenter, ut-muscling dem alla med enastående effekt och prestanda. Engine

Suzuki Intruder 1400 motor förskjuter 829,9 cubic inches och har en fyrtakt luft /oljekylda V-twin med en enkel överliggande kamaxel. Motorn har sex ventiler med en cylinderdiameter och slaglängd på 3,70 med 3.85.00 inches och kompressionsförhållande av 9.3:1. Inkräktaren har elstart och fem-växlad växellåda med en axel enhet. Den fem-växlad växellåda ger cykeln nästan en fem mil per gallon ökning över den gamla fyrväxlad. Förändringen i transmission tillät inkräktare att gå från 42,6 till 46,8 mpg. Slutligen Intruder bygger på en Mikuni BDS36 i fronten och en BS36 i baksidan för förgasning.
Chassis

Chassit har smala rena chopper linjer. Den har en lång smal däck i fronten. Kombinerat med smal ram och svepte tillbaka styret ger detta cykeln en lång, magra utseende. Inkräktaren sport främre teleskopiska spiralfjädrar med bakre dubbla stötdämpare som är justerbara fem sätt. För bromskraft det bygger på enkel hydraulisk skiva förut och akterut vilket ger cykeln god kontroll och mer än tillräcklig bromskraft. Bränsletanken rymmer 3,4 liter bränsle och Suzuki Intruder erhåller cirka 46,8 mpg.
Måtten

Intruder har 91,9 inches i total längd med en bredd av 34,8 inches. För höjd Intruder står på 47,4 inches. Sitsen har en längd på 28,9 inches. Cykeln har låg markfrigång på 5,9 inches. Inkräktaren har en 63,5 tums hjulbas och använder 110/90-19 62H som framdäcket och 170/80-15 M /C 77H i baksätet. Enligt Motorcycle Cruiser, har cykeln komfort frågor på långa turer på grund av säteskonfiguration och barer handtag. Sitsen sitter ryttaren för högt vilket gör ryttaren bekämpa vinden. Styret folkmassan ryttaren i svängar. Trots de negativa aspekterna, den rena kraften i cykeln och mjuka linjer tenderar att överskugga de smärre defekter i komfort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150328.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.