Hur man förbereder din bil eller lastbil till salu

Om du någonsin har köpt eller sålt ett hem du har säkert hört uttrycket "curbvädjan," vilket innebär attraktivitet ett hem och dess omgivningar till potentiella köpare. Det är det första intrycket en potentiell köpare kommer att få, så du vill att det intrycket att vara det bästa det kan vara. Curbvädjan är också en nyckel till att sälja din bil eller lastbil. Delta till fordonets curbvädjan hjälper dig att sälja den snabbare och mer pengar. Instruktioner
1 Kasta skräp i din bil eller lastbil.

Ta bort alla onödiga filer från ditt fordon. Ta röran genom att kasta bort snabbmat omslag och annat skräp. Ta bort cd-skivor från handskfacket och dörr förvaringsutrymmen. Ta fotbollsskor och barnen leksaker inuti. Bli av med reser rånar sitter i mittkonsolen. En plotter fordon gör att det verkar som att bilen är väl omhändertagna.
2

Vakuum och ånga rengöra säten och golvmattor. Schampo och polera insidan, och rena, polera och vaxa utsidan. Det tar mellan fyra till åtta timmar, men kommer att ge din bil som får omsorg utseende.
3 öka värdet på din bil genom att göra mindre reparationer.

Ersätt förlorade knoppar och mindre trasiga delar. För en nominell summa pengar du kan byta ut trasiga glödlampor, saknade knoppar och sönderslitna torkarblad. Buff ut små repor på stötfångare och dörrar.
4

Åtgärda eventuella vindrutan chips eller sprickor. Om du har en liten vindruta chip eller spricka, få den reparerad innan sprickan växer. Om du har en vindruta chip eller spricka du kan undvika att hela vindrutan bytas om chipet är mindre än en fjärdedel, eller sprickan är kortare än tre inches.
5
6


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150284.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.