Hur att överföra äganderätten vid New Jersey DMV

Om du nyligen har köpt eller sålt en ny bil i New Jersey, en av de första saker du behöver göra är att officiellt föra över äganderätten. Överföra titeln kommer att ge bevis på den nya juridiska ägaren av fordonet. Detta är nödvändigt för att registrera en bil så att den kan drivas. Det tar bara lite pappersarbete och en resa till en lokal New Jersey Motor Vehicle kommissionens kontor för att överföra ägandet av en nyinköpt bil. Saker du behöver
Vehicle Proof titel
av försäkring
Ansökan om intyg om ägande
Visa fler instruktioner
1

Fyll i nödvändig information på baksidan av titeln, inklusive köparens namn, adress och körkort nummer, datum för försäljningen, försäljningspriset och fordonets mätarställningen vid tidpunkten den såldes. Säljaren måste ta bort registreringsskyltar från bilen och antingen överlämna dem till Motor Vehicle kommissionen eller överföra dem till en annan bil.
2

Complete köparens avsnittet på baksidan av titeln. Detta kommer att kräva endast köparens underskrift och förarens licensnummer.
3

fylla i en ansökan om intyg om ägande. Detta kan hittas på nätet och skrivas ut eller förvärvats från ett motorfordon kommissionens kontor. Detta formulär kommer att be för köparens personliga information plus grundläggande information om fordonet såsom dess fabrikat, modell, kroppstyp och Vehicle Identification Number (VIN). Köparen kommer också att lämna ut namn och adress på lien innehavaren om köpet av fordonet har finansierats.
4

Samla ifylld ansökan om intyg om ägande, undertecknade titel och försäkringsbevis om du köper bilen. Gå till din lokala motorfordon kommissionens kontor. En agent på kontoret kommer att se över pappersarbete för att se till att allt har rätt ifyllda.
5

Betala avgiften äganderättsöverföring om du är köpare av fordonet. Som av April 2011, är denna avgift $ 60 för ett fordon som har betalats i sin helhet och $ 85 för ett finansierat fordon. Köparen måste också betala moms, vilket kommer att variera beroende på försäljningspriset på bilen. Köparen kommer att tillåtas att registrera fordonet i sitt namn när äganderätten har överförts och gällande avgifter betalats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150369.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.