Hur man säljer en icke bil som kör

Om du har en krisade fordon i din uppfart som du vill bli av med eller har någonsin undrat hur man säljer en icke kör bil kommer vi att utforska några av de tillgängliga alternativen. Instruktioner
1

Quick Fix: Om ditt främsta mål är bara att sätta några dollar i fickan och få denna icke kör bil ur vägen, med minsta möjliga krångel då du kan sälja bilen till den lokala skroten.

Ofta du inte kommer att få mycket pengar för din bil, men de kommer att komma till dig och bogsera bilen bort allt gratis.
2

lista det som en dröm: Om Quick fix inte passar dina behov och du vill få in mer pengar för att sälja av din icke kör bil, lista det i din lokala nätet eller tidningen platsannonser som "A Mechanics Dream" eller ett "Father & Son Project." Ofta hittar någon som är villig att betala en anständig summa även för en icke köra bil om det fyller ett behov.
3

Del it Out : När du säljer en icke kör bil, innebär en att göra det mesta av av denna försäljning är att en del ur bilen. Lista det som en del bil en lång med alla detaljer, dvs märke, modell och år. Du kan bli förvånad över att finna att det finns många människor där ute med fordon som ditt vill ha reservdelar till hands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150122.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.