Bil Titel Problem

Din bil titel är en av de viktigaste bitarna av dokumentation om ditt fordon . Det inte bara bevisar ägandet , utan också är kopplad till bilens historia . Det hjälper att veta några av de vanligaste problemen som kan uppstå med din bil titel . Felaktigt Överfört Titel

När du köper en bil , se till att säljaren ordentligt överlåter titeln till dig . Annars , när tiderna kommer för dig att sälja bilen , kommer du antagligen att få ett domstolsbeslut för att hantera överföringen .
Förlorade Titel

Du kan ansöka på nytt för en borttappad bil titel . Statliga motorfordon kontor bokföra titlar , som kan hämtas med hjälp av bilens chassinumret .
Titel Bedrägeri

Bil titel bedrägeri uppstår när den tidigare ägare , oftast en återförsäljare , rengör titeln historia att dölja problem med bilen .
kick Titel låneräntor

de som säljer billån titel erbjuder ofta räntor som är mycket högre än de av även de högsta ränta kreditkort. Detta kan göra återvinna din titel en mödosam uppgift . Addera Rolling Over and Återtagande

Tillsammans med höga räntor , många bil titel lån har en 30 - dagars övergångsperioden . Efter det , kan långivaren återta din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150159.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.