Hur man skriver en enkel köpebrevet

En köpebrev registrerar köpet av ett objekt, till exempel en bil, båt eller TV. Det är en enkel form, inklusive de mest grundläggande uppgifter, men det fungerar som en försäkring så att köparen kan visa bevis på ägande. Det används oftast när man säljer en bil, eftersom detta är ett utbyte som definitivt skulle behöva försäkring, men det kan och bör användas vid utbyte av de flesta objekt. Saker du behöver
Köpebrev formulär eller papper och penna
Visa fler instruktioner
1

Undersök dokument Verifiera sanna identiteter både säljare och köpare.
Sida 2

Var noga med att inkludera i formuläret namn, signaturer, adresser och telefonnummer till köpare och säljare, samt tidpunkten för avyttringen.
3

Inkludera en fullständig beskrivning av objektet som säljs och dess skick. I fråga om ett fordon, innefatta märke, modell, år och chassinumret.
4

Formuläret ska bara ange något liknande följande. "Jag, [säljarens namn], med hänsyn av [inkrävda] dollar, gör härmed sälja, överföra och förmedla till [Köparens namn] följande punkt:. [Produktbeskrivning] Undertecknad säljare, säljer den ovan beskrivna objektet till köparen för den visade mängden och certifiera att all den information som lämnas i denna köpebrevet är sant och korrekt så vitt jag vet. Undertecknad köparen, bekräfta mottagandet av detta köpebrev och förstå det finns ingen garanti eller garanti, uttrycklig eller underförstådd, avseende till den ovan beskrivna fastigheten. Är det också underförstått att det ovan angivna objekt säljs i "befintligt skick" skick. Daterat detta [Datum]. "
5

När Bill of Sale är fylld ut helt, undertecknad, och transaktionen är klar, se till att både köpare och säljare få en kopia. Om detta är för ett fordon, ska en kopia även sändas till DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150170.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.