Hur man överför ett fordon titel i Minnesota

Om du precis har köpt eller sålt ett fordon i Minnesota, har titeln för fordonet som ska överföras till den nya ägarens namn. Det är viktigt att få titeln överförs så fort som möjligt eftersom bilen titeln visar juridiskt ägarbevis för fordonet. Minnesota Department of Public Safety (DPS) behandlar överföringar fordon titel hela staten genom sin drivrutin och tjänster Vehicle kontor. I själva verket finns det nästan 200 kontor som process fordon titel överföringar. Saker du behöver
Ansökan om titel och registrering
Visa fler instruktioner
1

Flip över Minnesota bil titel till baksidan för att slutföra "säljaren" delen av titeln med säljarens uppgifter. Detta inkluderar datum för försäljningen, vägmätarställningen, och skador och utsläpp redovisningsförklaringarna. Säljaren måste också anmäla titeln innan de ger titeln till köparen.
2

Ta bilen titel till din lokala DPS kontor. Endast köparen måste gå till kontoret för titeln överföringen. Om du är osäker på om det kontoret är beläget, använder Minnesota DPS webbplats (se "resurser") för att visa kontor. Välj "Fordon: Inklusive Titlar och förnyelser" från drop-down menyn längst upp på sidan för att visa de rätta platserna. Ta med din Minnesota körkort eller en elräkning med din Minnesota adress på den med dig.
3

Slutför "Ansökan om titel och registrering" på Minnesota DMV att föra över äganderätten. Endast köparens uppgifter går på blanketten. När formuläret fylls i av köparen, presentera den för expediten med titeln undertecknas av säljaren. Köparen måste betala en avgift titel överföring, som varierar beroende på år och typ av fordon.
4

vänta på den nya titeln att komma med posten. Den Minnesota DMV kommer att skicka en ny titel till köparen med adressen på "Ansökan om titel och registrering." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150216.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.