Hur man säljer en bil av ägaren

När du får en ny bil, du ofta kan få mer pengar för din gamla bil genom att sälja det själv än genom att handla den i. Eller kanske du helt enkelt har en bil som du är inte använder längre, så det är vettigt att sälja den och få lite extra pengar hellre än att låta den sitta. Oavsett omständigheterna, är det inte alltför svårt att sälja en bil om du tar dig tid att göra det på rätt sätt. Detta innebär att sätta ett rimligt pris, reklam effektivt och vara redo att förhandla. Instruktioner
1

Ställ ett rimligt pris för din bil. Gör din bil mer attraktiv genom prissättningen rättvist och rimligt. Kontrollera dess andrahandsvärde och se vad liknande fordon säljer i ditt område (se Resurser). Använd dessa siffror för att ange ditt eget pris, och lämna lite utrymme för förhandlingar.
2

Detalj din bil eller har det gjort professionellt. En ren, glänsande bil ger intryck av att det har väl omhändertagna, vilket kommer att göra det mer attraktivt för köpare.
3

Samla alla dina underhåll och kvitton reparation och lägg dem i en praktiskt ställe, exempelvis i handskfacket, så att du kan visa dem för potentiella köpare. Visar reparation kvitton kommer säkerhetskopiera alla påståenden, till exempel "Den här bilen har helt nya bromsar" eller "Överföringen var bara repareras i höstas."
4

Skriv annonstext som framhäver bilens bästa poäng, och ta några smickrande fotografier. Föreställ allt du vill höra som köpare, och arbeta in det i annonsen.
5

Placera annons på bil-försäljning webbplatser (se Resurser). Du kanske även annonsera i din lokala tidning eller bil-försäljningen publicering.
6

Låt potentiella köpare att ta provkörningar.
7

Var öppen för förhandlingar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150140.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.