Automotive Seat Design Guideline

Tillverkarna måste följa minsta federala föreskrifter för fordonsindustrin stol design. Nackstöd och krav avstånd mellan förare och ratt är de viktigaste reglerna på grund av kraschen-säkerhetsnormer. Utanför dessa tvingande bestämmelser, auto tillverkare utformar säten enligt ergonomi, komfort och funktionalitet. Drivrutiner Storlek

Enligt Edmunds.com är biltillverkare utforma platser för att rymma förare som har blivit större i storlek under åren. De har också till ingenjör platser för mindre förare, till exempel många kvinnor är inte lika stor som män. Tillverkarna måste tillgodose sina avsedda förare genom att se till att deras platser kommer att skydda dem och samtidigt ge betydande invändig komfort.
Comfort

Drivrutiner tillbringar mycket tid i sina fordon , så de gör en hel del av sina beslut om att äga ett fordon från sittande ställning. Lawrence Smith, senior projektledare för Nissan, påpekar att bilister är i huvudsak bär sina fordon när de kör, och det är en anledning till varför sittkomfort är så viktigt ur förarens perspektiv.
Funktionalitet

biltillverkare har att överväga olika aspekter av sätets utformning, allt från den fysiska storlekar av förare och passagerare på material som används för att tillverka sätena. Förarstolar är gjorda för att vara hård eller mjuk, och sätet tillverkare också ta människor med fysiologiska problem i beaktande när de producerar plats för en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150343.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.