Välgörenhet Vehicle Donation Program i Maine

donera en gammal bil är en generös , för att inte tala avdragsgilla , välgörande bidrag du kan göra om du har en bil du inte längre behöver . Om du är bosatt i Maine , i stället för att sälja eller handla med , överväga att donera din bil till en ansedd välgörenhet . Kars 4 Kids
p Om du donera en bil till Kars 4 barn , får du ett skatteavdrag och en fri semester kupong . Allt du behöver är bilen och titeln . De intäkter gynnar ideell organisation JOY För vår ungdom, ger utvecklings program för ungdomar i riskzonen .
Donation Linje

Donation Line är en nationell bil donation organisation som har bogsering agenter i hela Maine . När du donera din bil , hämtar du den välgörenhet som din donation går .
Bilar 4 Orsaker

Donera din bil ( eller lastbil , båt eller RV ) till Cars 4 orsaker , välj din välgörenhet från ett antal grupper , inklusive den amerikanska Röda Korset och Habitat for Humanity , och få en avdragsgill kvitto . Välj att antingen få bilen plockas upp , eller tappa bort det själv på en av bilarna 4 Orsaker platser .
Donation Wizard

Donation Wizard är bilen donation program används av NPR /Car Talk , March of Dimes , Arthritisgrunden och många andra . Överför titeln , och Donation guiden samordnar resten av blodgivningen , beroende på din ort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150286.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.