Raptor 660 SE Yamaha specifikation

Yamaha 660R Raptor , först introducerades 2001 , användes en starkare motor än någon annan sport ATV- tiden . Raptor 660 SE var en specialutgåva av denna prisbelönta ATV . Motorspecifikationer

Yamaha Raptor 660R Special Edition använder en encylindrig , fyrtakts , 660cc motor som är vätskekyld . Denna motor har en fem - ventil enda överliggande kamaxel ( SOHC ) ventilkonfiguration , och det eldar upp med en elektrisk startmotor tändsystem .
Transmission och bromsar

transmission för Raptor 660 SE är en femväxlad manuell koppling med omvänt . Detta tvåhjulsdrift ATV stannar med kraften av en dubbel hydraulisk skiva frambromsen och en hydraulisk skiva bakbroms .
Fjädring Specifikationer

Front suspension Yamaha Raptor 660 SE är dubbla triangellänkar med 9.1 inches av resor . Den bakre upphängningen är ett endämpare system med en vipparm och 8,7 inches av resor .
Tekniska specifikationer

Yamaha Raptor 660 har en hjulbas på 49 inches och ett enda säte med en höjd av 33.9 inches . Den totala torrvikten för denna sport ATV är £ 398 . , Och den rymmer upp till 3,2 liter bränsle .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118193.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.