Hur man byter elbromsarna på en RV Trailer

RV släpvagnsbromsar nästan universellt elektriskt drivna, är vilken ström från en broms controller i hytten av dragfordonet förmedlas av en sju-stifts dragkrok till elektriskt manövrerade magneter som i sin tur expanderar bromsbeläggen. En alternativ metod, som kallas ventilavledare bromsar, existerar. Systemet anses vara varken säkert eller lämpligt av RV industrin. Den ersätter med elektriska bromsar på en RV släpvagn är av avgörande betydelse när en minskning i prestanda noteras som inte kan åtgärdas genom rutinmässig utvidgning av de justerbara mekanismerna. Saker du behöver
Stoppklossar
Automotive jacks
avbitare
mekaniker verktygslåda
ersätter elektrisk broms församlingar
Lödning Toolkit Review Shrink-wrap isolering kit

Visa fler instruktioner
1

Park släpet på en yta av plan, plan mark, där du har all-around obehindrat. Säkert Blockera hjulen på den motsatta sidan av trailern till slutet av axeln du kommer att arbeta på först.
2

Lyft sidan av trailern kommer du att arbeta på första hjälp fordonsindustrin uttag enligt släpet tillverkarens rekommenderade lyftpunkterna. När däcken är inte längre i kontakt med marken, stödja trailer på två par av betongblock och trä shims eller på pallbockar.
3

Använd dina avbitare för att avskilja den elektriska ledningar försörjer de befintliga släpvagnsbromsar.
4

skruva isär släpvagnsbromsar kastade stödplatta. Nästan alla tillverkare levererar en platta gjuten uppbackning på vilken bromsbackarna och deras påverkningsmekanismer är förinstallerade, om detta är hur din släpvagn är utrustad dra plattan gjuten uppbackning och den bifogade sko /påkopplande församling bort från hjulet trumman. Om din släpvagn annars utrustad, konsultera tillverkarens instruktioner för hur du ska föregå
5

Kontrollera riktningen att den påverkande armen -. Den del av mekanismen med magneten bifogade - kurvor bort från sin gångjärnssprinten. Om det svänger vänster, beställer en vänsterstyrd ersättare bromsaggregat, om det svänger höger, beställa en höger ersättare bromsaggregat. Se till att antalet och placeringen av bulten monteringshål i ersättningssträngen matchar originalet, och att storleken är en exakt passform.
6

Undersök insidan av hjulet trumman. Om Drum beläggen uppvisar slitage eller spår, måste de rebaseras eller bytas ut innan de nya elektriska bromsar installeras.
7

Slip den nya plattan gjuten uppbackning med dess tillhörande mekanismer i hjulet trumman i en exakt omkastning av metoden och orientering att den ursprungliga avlägsnades. Skruva fast plattan gjuten uppbackning ordentligt, observera vridmoment påtryckningar om en sådan är på uppdrag av tillverkaren.
8

Anslut de två avhuggna kablarna till de två trådarna sträcker sig från den nya fästplattan. Observera rätt polaritet genom att matcha färgkodade isolering. Löda anslutningarna, och isolera med en shrink-wrap ärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117350.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.