Hur Level Travel Trailers

Eftersom många av de platser där du kommer att parkera din resa släpvagnen inte kommer att vara helt platt, spendera några minuter utjämning din resa trailer kommer att göra det mer bekvämt, gör matlagningen enklare och tillåter vatten från handfat och duschen rinna av ordentligt. Medan inte svårt, inte utjämning en resa släpvagn tar lite övning. Om enheten inte redan är så utrustad, kommer att fästa två bubbla nivåer, erhållna vid camping och RV butiker utbudet, på utsidan av resor släpvagn göra jobbet mindre frustrerande. Saker du behöver
vattenpass Sida 2 bubbla nivåer
Skruvmejsel från 4 självgängande plåtskruvar
Förregling plast utjämning blockerar
stoppklossar
Stabiliserande uttag (om släpet inte redan finns)
Visa fler instruktioner
1

hitta en nivå plats, med hjälp av vattenpass, att parkera din trailer.
2

Placera ett vattenpass på framsidan av vagnen, vänd dragfordonet, med kanten av nivån på förarsidan hörnet. Håll nivån mot släpvagnen så att bubblan är perfekt centrerad och fästs med självgängande plåtskruvar. Placera den andra nivån på förarens sida av släpvagnen, med kanten av nivån vid det främre hörnet. Center bubblan och bifoga.
3

Dra trailern till den plats där du tänker parkera och kontrollera vattenpasset på framsidan av släpet, vilket indikerar side-to-side nivå . Om bubblan är avstängd, placera utplaning block framför hjulet på den låga sidan och dra släp på blocken. Om det fortfarande är avstängd, tillbaka trailern från blocket och lägga till fler block som behövs.
4

Ställ stoppklossar vid hjulen så att släpvagnen inte rulla av blocken och häng trailern från . dragfordonet
5

Kontrollera vattenpasset på sidan av vagnen och använda släpets tungan jack - eller landningsstället på ett femte hjul - för att justera främre-to-back nivå.
6

Anchor den bakre delen av släpvagnen med de stabiliserande uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118341.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.