Hur hittar dollar värdet av en husvagn

Camping är en av Amerikas stora tidsfördriv. En av de mest ekonomiska sätten att resa i landet, blir en släpvagn ett hem hemifrån för många familjer som de huvud till nationalparker, sportevenemang eller mormors hus. Oavsett om du köper eller säljer en resa släpvagn, behöver du veta det ungefärliga värdet att fastställa ett rimligt pris. Om du har en vintage släpvagn, kommer forskningen om priserna kan du ange ett rimligt värde för försäkringar. Denna information är relativt lätt att hitta - om du vet var du ska leta. Saker du behöver
Notebook
Pencil
Visa fler instruktioner
1

skriva ner året, tillverkare, modell, storlek och bekvämligheter på släpvagnen. Notera också tillståndet i exteriör och interiör samt eventuella uppgraderingar eller skador.
2

Gå till biblioteket och titta på Kelly Blue Book för campare och fritidsfordon. Skriv ner den information, inklusive de angivna alternativen och värdet av din modell. Satt det i din anteckningsbok.
3

Titta på nätet för trailer värden på webbplatser som NADAGuides.com. Efter inmatning ditt postnummer, söka på webbplatsen genom tillverkaren eller typ av fritidsfordon. Markera rutorna anger de olika alternativen och sedan klicka på knappen Fortsätt. Notera "Föreslagna Listpris" som är återförsäljare priset, "Låg Retail" och "genomsnittliga detaljhandelspriset" priser.
4

Gå till en släpvagn återförsäljare och prata med försäljaren om din släpvagn. Han kan ge dig ett andrahandsvärde. Jämför det med den information du samlat från Kelly Blue Book och NADA webbplats.
5

Gå online och titta på de lokala annonser för släpvagnar och fritidsfordon. Sådana webbplatser som craigslist.org, RVtrader.com och eBay.com ger en glimt av de ber för liknande släp. Dock ger endast eBay ett alternativ för att visa de genomförda auktioner och slutliga försäljningspriset.
6

Post en fråga på en trailer entusiast hemsida. Om du har en vintage släpvagn, äldre än 1980, kan det vara svårt att hitta ett kontant värde. Men vintage släpvagn ägare är oftast glada att dela information och värderingar jämförbara vagnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118200.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.