Felsökning av en Bombardier ATV

Bombardier All Terrain Vehicles (ATV) säljs under Can-Am varumärke och tillverkas av Bombardier Recreational Products. Detta är samma företag bakom Sea-Doo vattenskotrar och Evinrude utombordsmotorer. En gemensamhet i alla sina produkter är den förbränningsmotor som kan upphov till problem. Problem med Bombardier ATV kan innefatta motorn översvämning, överhettning eller inte köra alls. Dessa problem kan åtgärdas genom att följa några enkla felsökningssteg. Instruktioner
1

Kontrollera att tändningen är i läge "ON" om motorn inte startar. Ställ överföringen till "Park" eller "Neutral" innan du startar motorn.
2

Kör bränsle-översvämmade rutin om motorn roterar, men startar inte. Rutinen är ett särskilt förfarande för Bombardier ATV-motorer. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge. Tryck på gasreglaget helt och håll den, tryck sedan på motorns "Start"-knappen och starta motorn i 20 sekunder. Släpp "Start"-knappen och gasreglaget. Starta motorn igen normalt och det borde börja denna gång.
3

Kontrollera motorns kylvätska i Bombardier ATV om motorn blir överhettad. Park ATV på en plan yta och kontrollera kylvätskenivån, tanken är under den främre vänstra framskärm. Ta bort locket tjänsten facket och lägga kylvätska om kylmediet är lägre än det "Min" märket. Om du kollar kylarvätska och temperaturen är under 68 grader Fahrenheit, kan det vara något under markeringen "Min" och bli bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117719.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.