Honda 3 Wheeler specifikation

När japanerna skapade ATV eller All Terrain Vehicle , avsett de det som en metod för transport mellan avlägsna gårdar och städer under regnperioden . Det dröjde inte länge innan de insåg dess potential som ett fritidsfordon med en stor potentiell marknad i USA . Honda introducerade sin tre - hjuling ATV på 1970-talet , först fånga uppmärksamheten hos friluftsmänniskor . Storlek

Honda trehjuling är 72,4 inches lång och 46,5 inches bred . Den har en markfrigång på 4,8 inches och en hjulbas på 46,5 inches . Sitsen är 28,7 inches hög . De tre - hjuling väger 294 pounds .
Motorspecifikationer

Honda trehjuling har en luftkyld , tvåtaktsmotor som förskjuter 248cc . Den cylinderdiameter x slaglängd är 70 x 64.4mm . Den kompressionsförhållande i motorn är 6.6:1 med komprimering av 142-170 psi . Den har en femväxlad manuell växellåda . Den har en PE 23A 27mm Keihin förgasare och startas med en främre spark .
Däck, bromsar och fjädring

Honda trehjuliga s däck är 22 x 11 x 8 . Den främre hjulupphängningen består av hydrauliska teleskopiska gafflar , medan den bakre upphängningen består av en mono chock . Den främre bromsen är en hydraulisk skiva medan baksidan består av en hydraulisk trumma skivbroms . Den har en kedjedrift .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117766.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.