Hur man bygger ett flak trailer

En flak trailer är en stor hjälp när du har tunga saker att flytta. Du kan bli förvånad över hur mycket använder denna enkla tillbehöret blir. Från att hjälpa en möbler vän flytta, att plocka upp stora antikviteter, det kommer att komma till hands. Det kan spara dig pengar på leverans avgifter för möbler och vitvaror. Saker du behöver
Stora plywoodskivor 1/2 "
2x4 brädor
4x4 balkar
Metal bender
Steel kanalisering
Axeln och hjulen
Trailer lampor och ledningar
Gas svetsare
Visa fler instruktioner
1

bygga sängram. En enkel ram för ett flak trailer har längden 2x4 brädor på ett plankgolv. Montera ram styrelser till ett ark av plywood eller koppla ihop dem med slatting. Använd långa trä skruvar eller spikar genom toppen av plywood eller lameller. Detta fästen till metallramen via fyra 4x4 balkar.
2

Design metall släpfordonsram . Att bygga ram metall trailer, böj två längder av kanal stålrör (fyrkantiga stålrör) i en metall Bender så de går på en punkt i fronten. Böjarna måste börja vid den punkt där släpvagnens sänggavel, lämnar bara den böjda delen av stål sticker ut utanför sängen.
3

Svetsa de två punkter tillsammans med en gas svetsare, sedan montera en platta DRAGKROK till toppen av detta. Montera dragkroken boll genom svetsning till plattan.
4

Strut ram med mer stål kanalisering. Skär bitar som matchar bredden på ramen och svetsa dem på plats med gas svetsare. Den bakre ramen bör vara spola till slutet av trailern.
5

Montera din axel barer under ramen med svetsaren. Mät den totala sträckan av ramen, sedan hitta den exakta centrum. Du kommer att vilja generellt montera axel tillbaka från mitten av släpvagnens bädden ca 10 till 20 inches att kompensera för den A-ramen.
6

Fäst flak till släpet ramen. Mount 4x4 balkar till släpet ram genom att borra genom stålet med en karbid bit och förankra dem med skruvar. Nu, bifoga sängen plankan ram till balkarna med kraftiga bultar duty ankare eller en liknande metod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117444.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.